Людям з порушення зору Звичайна версія

До уваги вкладників ПАТ "ТЕРРА БАНК"

13.01.2015

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПЕРЕХІДНИЙ БАНК "КРИСТАЛБАНК" (далі - ПАТ "ПЕРЕХІДНИЙ БАНК "КРИСТАЛБАНК") набуло зобов’язань щодо повернення, в межах гарантованої суми відшкодування, вкладникам грошових коштів, залучених ПАТ "ТЕРРА БАНК".

З 13 січня 2015 року ПАТ "ПЕРЕХІДНИЙ БАНК "КРИСТАЛБАНК" розпочинає виплати коштів вкладникам ПАТ "ТЕРРА БАНК" за договорами банківського вкладу, а також за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Для зручності вкладників виплати здійснюватимуться у наступному порядку:

- за договорами банківського вкладу, картковими та поточними рахунками, сума яких, із врахуванням відсотків, нарахованих до дня запровадження тимчасової адміністрації у ПАТ "ТЕРРА БАНК", не перевищує 20 000,00 (двадцять тисяч) гривень (включно) - через установи Публічного акціонерного товариства "ОТП Банк" (далі - АТ "ОТП Банк"). Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно спочатку звернутися до колл-центру АТ "ОТП Банк" за телефоном: 0 800 300 050 з метою реєстрації, а після цього у день, на який призначено виплату коштів - до установ АТ "ОТП Банк" з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) для отримання грошових коштів;

- за договорами банківського вкладу, картковими та поточними рахунками, сума за якими з врахуванням відсотків перевищує 20 000,00 (двадцять тисяч) грн - через відділення ПАТ "ПЕРЕХІДНИЙ БАНК "КРИСТАЛБАНК". Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно попередньо звернутися за телефоном: (044) 590 46 59 з метою реєстрації, та після цього у день, на який призначено виплату коштів, звернутися до установ ПАТ "ПЕРЕХІДНИЙ БАНК "КРИСТАЛБАНК" з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) для отримання грошових коштів. Перелік відділень ПАТ "ПЕРЕХІДНИЙ БАНК "КРИСТАЛБАНК".

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину та/або довіреності спадкоємцям/довіреним особам, спочатку необхідно звернутися з відповідними документами (оригіналом свідоцтва про право на спадщину, довіреністю, паспортом та ідентифікаційним номером спадкоємця/довіреної особи) до ПАТ "ПЕРЕХІДНИЙ БАНК "КРИСТАЛБАНК" за адресою: Кудрявський Узвіз, 2, м. Київ, 04053.

У разі виникнення будь-яких питань щодо виплат, рекомендуємо вкладникам, незалежно від місця отримання коштів звертатися до ПАТ "ПЕРЕХІДНИЙ БАНК "КРИСТАЛБАНК" за телефоном: 38 (044) 590-46-59.