Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредити із потужностями заводу з виробництва машин та устаткування спеціального призначення у заставі банку – виставлено на продаж

03.07.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

11 липня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, що перебувають на балансі ПАТ «ТЕРРА БАНК», та у забезпечення за якими передано потужності заводу з виробництва машин та устаткування спеціального призначення. Початкова ціна реалізації – 6 205 752,41 грн.

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за двома кредитами юридичної особи. Позичальник не перебуває у стані припинення та веде господарську діяльність у сфері виробництва машин і устаткування спеціального призначення. Компанія надає спектр інжинірингових послуг для нафтогазової, металургійної, хімічної промисловості. А також випускає устаткування будь-якої складності з вуглецевих, корозійностійких сталей, сплавів титану, сплаві цирконію, алюмінію.  

На початок травня 2017 року загальна заборгованість за договорами склала 48,49 млн грн. При цьому у заставу банку передано обладнання заводу з виробництва машин та устаткування спеціального призначення. Зокрема:

- газова дахова мінікотельня 270 кВт в комплекті;

- дробеструйна камера для 2-х видів абразиву з пристроєм для металізації;

- фарбувальна сушильна камера 2-х зонна;

- зварювальні апарати;

- радіально-свердлильний верстат;

- верстат спеціалізований координатно-свердлильний;

- крани мостові електричні;

- верстати токарно-карусельні та лоботокарні;

- машини для термічного різання металів;

- установка електошлакової технології тощо.

Детальна інформація про актив, публічні паспорти лоту та торгів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації – 6 205 752,41 грн (без ПДВ).

Аукціон відбудеться 11 липня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів – Товарна біржа «Перспектива-Коммодіті». Заявки на участь  у торгах приймаються до 10 липня.

Варто наголосити, що у публічному паспорті торгів визначено дату та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.